Načini plaćanja

Plaćanje na internetskoj stranici www.svjecarstvo-dobosic.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i u njima je sadržan pripadajući PDV.  Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške. Sve navedene cijene vrijede za kupovinu online, neovisno o eventualnoj cijeni za isti proizvod u trgovini.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Navedene pogodnosti mogu biti isključive za web kupovinu što će kupcu biti naznačeno prije same kupovine.

Akcije i popusti se međusobno isključuju i ne mogu se zbrajati osim ako izričito nije navedeno suprotno. 

Neovisno od prethodne točke ovih Općih uvjeta, sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile pri izradi ponude.

 

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine

  • Putem opće uplatnice ili internet bankarstva
  • Pouzećem
  • Osobno u Svjećarstvu Dobošić kod preuzimanja paketa
  • Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Inspire, Diners i Discover

1. Plaćanje putem opće uplatnice ili virmana

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici Svjećarstvo Dobošić Internet trgovine kontaktirat će Vas po potrebi. 

Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

  • Uplata na PBZ račun Svjećarstvo Dobošić: HR4623400091560490296
  • Model: 00 , Poziv na broj: Broj narudžbe
  • Primatelj: Svjećarstvo Dobošić, Ivana Gorana Kovačića 43, 40311 Lopatinec

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

2. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 

3. Osobno kod preuzimanja paketa u Svjećarstvu Dobošić

Ako ste odabrali osobno preuzimanje paketa u Svjećarstvu Dobošić, nudimo Vam mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja.

4. Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Diners, Discover

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom, na sigurnoj stranici myPOS odaberete vrstu kreditne kartice kojom plaćate ( MasterCard, Visa ili Diners) te upišete podatke o vlasniku kreditne kartice i ostale potrebne podatke.

  • Jednokratno plaćanje Visa, Diners, MasterCard i Maestro karticama 

.